=

Partners

Handbollens huvudsponsor

www.svenskaspel.se
Svenska Spel är handbollens huvudsponsor sedan 1996.
Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar – men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.
Svenska Spel satsar i allt från mästerskap till talangutveckling under devisen ”Framåt för svensk handboll”.
Svenska Spel har alltid stått nära idrottsrörelsen. I dag sponsrar Svenska Spel Svenska Handbollförbundet, Svenska Fotbollförbundet, Svenska Ishockeyförbundet, Svenska Innebandyförbundet, Svenska Bandyförbundet samt Riksidrottsförbundet.
Avtalet med Svensk handboll sträcker sig fram till och med säsongen 2020/21.

Mediapartner

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

Centrala partners

www.karcher.se
Från första början har Kärcher kännetecknats av uppfinningsrikedom. Företaget grundades 1935 av uppfinnaren Alfred Kärcher. Han påbörjade själv tillverkning och marknadsföring av sina innovativa produktidéer inom området värmeteknik. Hörnstenen till företaget som utvecklades till världsledande rengöringsspecialist lades 1950 i och med uppfinningen av Europas första hetvattentvätt. När Alfred Kärcher dog 1959 arbetade hans fru Irene vidare med sin makes livsverk fram till hennes egen död 1989. Kärcher är än idag ett familjeägt företag med huvudkontor i Winnenden nära Stuttgart.

www.smalandsvillan.se
SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sverigesledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder vi mycket hus för pengarna. Vi är inte snåla. Vi är enkla, trygga och prissmarta.

www.borga.se
Borga är en hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg. Verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa. Expertområden är stålhallar samt byggplåt och så länge BORGA finns kommer det alltid vara enkelt att köpa och bygga en modern stålhall.

www.rekomo.se
Så här är det – vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt. Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet.
Rekomo har erbjudit återvunna och prisvärda kontorsmöbler sedan 1992. Det inne- bär att vi haft 26 år på oss att finslipa vårt erbjudande och vår service. Att du blir nöjd med ditt kontor är såklart minst lika viktigt för oss som att rädda miljön. Det är därför grunden i vår affärsidé är hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan. Vår vision är att företag ska tänka andrahand i första hand när det är dags att inreda kontoret.

Skicka in någonting till SHE

Senaste tweeten från SHE

Borga
Kärcher
Smålandsvillan
Rekomo