=

Partners

Handbollens huvudsponsor

www.svenskaspel.se

Svenska Spel är handbollens huvudsponsor sedan 1996.
Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar – men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.
Svenska Spel satsar i allt från mästerskap till talangutveckling och har alltid stått nära idrottsrörelsen. I dag sponsrar Svenska Spel Svenska Handbollförbundet, Svenska Fotbollförbundet, Svenska Ishockeyförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté, Svenska E-sportförbundet, Svenska skidförbundet längd, Elitfotboll Dam samt Riksidrottsförbundet.
Avtalet med Svensk handboll sträcker sig fram till 30 juni 2021.

Mediapartner

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

Centrala partners

www.prioritetfinans.se
Prioritet Finans är familjeägt och störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som närmaste konkurrent. Årligen väljer mer än 6 000 företag att sälja sina fakturor till företaget vilket innebär att man köper fakturor för närmare 14 miljarder kronor varje år. Prioritet Finans är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. Företagets affärsmodell finansierar även svensk idrott i syfte att tillsammans med idrotten skapa ett friskt och sunt samhälle med goda förebilder samt positiva värderingar.

www.bauhaus.se
VI BYGGER SVENSK IDROTT. Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott

www.smalandsvillan.se
SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sverigesledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder vi mycket hus för pengarna. Vi är inte snåla. Vi är enkla, trygga och prissmarta.

Skicka in någonting till SHE

Senaste tweeten från SHE

Smålandsvillan
Baushaus
Prioritet Finans
CMore