=

Partners

Handbollens huvudsponsor

www.atg.se
ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.  
Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.  

Mediapartner

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

Centrala partners


https://obos.se/samhallsansvar/sponsring/
OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Tillsammans med våra varumärken Myresjöhus och SmålandsVillan uppfyller vi bostadsdrömmar över hela Sverige – men vi vill också skapa hem för andra drömmar. Precis som varje hem vi bygger börjar med en dröm är det drömmar som bygger morgondagens matchhjältar. Därför är vi så glada över vårt samarbete med Handbollsligan och SHE.

www.bauhaus.se
VI BYGGER SVENSK IDROTT. Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott

https://www.lendo.se/lana-pengar

#viställerupp-partner

https://sakra.se/sv/
Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige med 350 medarbetare som verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Skicka in någonting till SHE

    Senaste tweeten från SHE

    Baushaus
    C More
    Lendo
    Obos