=

Partners

Handbollens huvudsponsor

www.atg.se

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.  

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.  

Mediapartner

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

Centrala partners

www.prioritetfinans.se
Prioritet Finans är familjeägt och störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som närmaste konkurrent. Årligen väljer mer än 6 000 företag att sälja sina fakturor till företaget vilket innebär att man köper fakturor för närmare 14 miljarder kronor varje år. Prioritet Finans är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. Företagets affärsmodell finansierar även svensk idrott i syfte att tillsammans med idrotten skapa ett friskt och sunt samhälle med goda förebilder samt positiva värderingar.

www.bauhaus.se
VI BYGGER SVENSK IDROTT. Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott


Skicka in någonting till SHE

Senaste tweeten från SHE

Baushaus
C More
Prioritet Finans